If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Pininfarina представя прототип Alfa Romeo 2uettottanta Concept
Защото, когато се кара нормално и колата се използва за придвижване от т.А до т.Б, няма никакво значение с какво предаване е колата и какъв сезон е, стига да е поддържана и добре подготвена.
Обаче, когато стане въпрос за "дивотии" и забавление, както и за усещането при шофиране, вече няма две мнения по въпроса - задното си е задно.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
За какво ви е това задно предаване, не мога да разбера. Всичките ми познати с коли със задно не го харесват, особено зимата е отврат.
Колега, имал ли си кола със задно предаване?
По нищо не можеш да сравняваш поведението на спортна кола със задно и с предно предаване.
Иначе по темата - с нетърпение очаквам времето, когато единствения модел на Алфа Ромео с предно предаване се казва Ми.То.
Колега, имал ли си кола със задно предаване?
По нищо не можеш да сравняваш поведението на спортна кола със задно и с предно предаване.
Иначе по темата - с нетърпение очаквам времето, когато единствения модел на Алфа Ромео с предно предаване се казва Ми.То.
Напълно ви покрепям колега. А това дано наистина стане, само Ми То да остане с предно предаване. Но за съжаление това ми се струва химера.... Адски бих се радвал обаче ако, вземат, че опровергаят от Алфа....
За какво ви е това задно - зимата да не може да качите едно баирче ли ? Или само в режим спорт карате и нямат значение атмосферните условия и прочие ...
За какво ви е това задно - зимата да не може да качите едно баирче ли ? Или само в режим спорт карате и нямат значение атмосферните условия и прочие ...
Ами то за съжаление задното предаване е проблем само в БГ, 'щото само тук от цял свят улиците са неизчистени, кални, кишави и каквито се сетиш други мизерии. А едва ли на иженерната мисъл в Италия и пука колко колко коли ще се карат в БГ.
alfa romeo 166 2.0TS faceliftex fiat bravo t-jet 150hp alfa romeo 156 2.5 V6 190hp ex
Comment